Päivä sujui kokonaisuudessaan hyvin, ajattelin että mulla olisi kauhea nälkä kun ei syö leipää tai keksejä tai muuta hiilarimössöä, mutta olin väärässä.

Aamupalan voi lukea edellisestä kirjoituksesta, mutta muuten söin päivän aikana:

välipala: kourallinen rypäleitä, päärynä ja kourallinen erilaisia pähkinöitä jne (rusinaa, aprikoosia, manteleita, pinjan siemeniä, goji-marjoja). Olo tuntui täydeltä tämän jälkeen,mutta vain pari tuntia. Ei kuitenkaan ollut mikään riuduttava nälkä :D

iltaruoka: kanawokkia: wokkivihanneksia, kanaa, herneitä, sipulia, purjoa, sieniä + soijakastiketta ja sweet chili-kastiketta. Söin n.200 g

En osaa sanoa, että onko nyt tarkalleen tullut syötyä se 1300kcal, mutta uskoisin että melko lähelle ainakin :)

Pieni lipsahdus tänään kyllä myöskin sattui... Söin palan kinuskikakkua, jota ystäväni oli valmistanut, siitä tuli ehkä ylimääräiset 200 kcal. En kuitenkaan ruoski tästä itseäni, etttei mene maku koko hommasta. Ja kakku oli hyvää.

Tänään pidän välipäivää kuntoilussa, mutta tein noin kolmen kilometrin mittaisen rauhallisen kävelyn kauniissa auringonpaisteessa. Tuntuu, että on jotenkin virkeämpi ja ei-niin-turvonnut olo, johtuukohan hiilareiden pois jättämisestä vai psykosomaattisesta tunteesta? Who cares, i like it :)